TILLBAKA TILL LINE-UP

TRIMCO bjuder in!

Var med på ett samtal om att navigera i det utmanande landskapet av de kommande Digital Product Passport (DPP) regelverken. Fredrik Häggström från Trimco Group kommer att dyka in i ett antal viktiga områden för att förbereda ditt företag inför DPP. Han kommer att introducera dig till möjligheter och lösningar för de aktuella initiativen och bjuda på Insikter och strategier för varumärken.

Huvudpunkter för diskussion:

Förberedelser inför DPP-reglerna: Fredrik kommer att dela värdefulla insikter och praktiska strategier om hur du kan rusta ditt varumärke inför de kommande DPP-reglerna, och därmed säkerställa att du behåller en konkurrensfördel.

Utnyttja data för framgång: I denna digitala era regerar data. Lär dig hur Trimco Groups oöverträffade datalösning, unikt positionerad inom textilförsörjningskedjan, kan ge ditt varumärke handlingskraftiga insikter och transparens. Förbered dig för att revolutionera din syn på hur data och regleringsöverensstämmelse kan driva ditt varumärkes framgång.

Introduktion till ProductDNA®: Du kommer att introduceras för Trimco Groups innovativa spårbarhets- och transparens-lösning, ProductDNA®, ett unikt verktyg utformat för att låsa upp ny potential och assistera i din sociala, miljömässiga och kemiska efterlevnads-kartläggning – allt medan du förbereder dig för DPP-initiativet.

När: Tisdag kl 10:00 och kl 14:30 samt onsdag kl 09:30 (klicka på tid för anmälan till specifikt tillfälle!)

Var: Business Lounge, Plan 1 Textile Fashion Center

Samtalen varar ca 30 minuter och du är välkommen att stanna kvar och nätverka eller bara hänga i vår monter. Om du inte kan någon av tiderna – kom bara förbi och kontakta oss.   

Om Trimco Group:

Baserat i Sverige (Borås) som Trimco Group (Sweden) AB och med mer än 40 års erfarenhet från textilindustrin globalt, är Trimco Group den globala ledaren inom spårbarhet i försörjningskedjan, datahantering och RFID-lösningar, med omfattande expertis i varumärkesidentitetsoptimering för kläd- och skovarumärken över hela världen. Trimco Group är den betrodda partnern för varumärken som levererar allt från trims, förpackningar, store deco, care labels, variabla datalösningar, RFID och ProductDNA® försörjningskedjan spårbarhetsplattform.