FÖR BESÖKARE

Välkommen till Borås Textile Days 2023

NYTT FÖR I ÅR

Borås Textile Days Business Lounge
Business Gallery plan 1
Behöver du sitta och jobba en stund mellan programpunkterna?
I vår Business Lounge erbjuder vi kostnadsfritt flexibla arbetsplatser tisdag och onsdag mellan kl. 08:00 – 16:30. Vi har även möjlighet att hjälpa er med eventuell bokning av mötesrum, wifi, utskrifter m.m. genom vår business-service.

Fika och Mingel lounges
Entréplan samt plan 2
Här samlas deltagare under pauserna för förfriskningar och nätverkande.

Restaurang och Café
Entréplan
På entréplan hittar du såväl café som lunchrestaurang.

Infopoint
Entréplan
Här hjälper vi dig om du har frågor kring program m.m.

Hotellpaket
Quality Hotel Grand
Som deltagare på Borås Textile Days har du ett specialpris på övernattningar mellan den 13-15 november. Ange koden TEX2023 vid bokning.

På Quality Hotel Grand i Borås möts du av en välkomnande och familjär atmosfär där vi alltid har glimten i ögat. Ett hotell för work, play eller lite av båda – något för alla!

Vi är inte bara ett hotell, vi är en mötesplats för tillresande och stadens invånare. Med 219 hotellrum, en konferens med 7 flexibla lokaler som tar upp till 500 personer och ett centralt läge i Borås är Quality Hotel™ Grand perfekt för ditt nästa affärsmöte, event eller övernattning!

Arrangemanget är ett samarbete mellan organisationerna i Textile Fashion Center och näringslivet, med syfte att skapa en årlig mötesplats med affärsnytta i fokus för textil och modebransch.

Vi vänder oss till företag verksamma inom textil och mode och närliggande branscher såsom e-handel, tech, trend och kommunikation mm

Under två dagar erbjuder Borås Textila Kluster en buffé av möten, föreläsningar och workshops med fokus på framtidens textil och modebransch.