TILLBAKA TILL LINE-UP

Sustainable Textile

AI FÖR INNOVATION OCH BUSINESS

Textilbranschen står inför en jätteutmaning där AI kan spela en nyckelroll, men hur? Det är ett hett ämne som kommer att diskuteras i ett panelsamtal med forskare, näringslivspersoner och startup. Samtalet leds av Fredrik Löfgren, robotutvecklare, VR & AI-expert som inleder INK DAY med en spännande föreläsning.

Fredrik Löfgren, moderator & föreläsare

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra. En sak är säker – det kommer förändra såväl arbetsmarknaden som vår vardag i grunden.

För vem?

För dig som är intresserad av hur AI, innovation och entreprenörskap kan skapa framtidens hållbara textilindustri. Programmet vänder sig till dig som verkar inom det textila näringslivet, studenter intresserade av ny teknik och framtid, yrkesverksamma inom andra branscher som är intresserade av hur deras kunskap och erfarenheter kan appliceras på en ny bransch, och entreprenörer med innovativa idéer. 

Föreläsning och panelsamtal på svenska.

Arrangören

INK DAY arrangeras av Borås INK, inkubatorn i Borås som stöttar entreprenörer med innovativa idéer genom affärsutveckling, nätverk och finansiering. Vi tar dig och din hållbara affärsidé till marknaden, snabbare och till mindre risk än om du gjort resan på egen hand. Tveka inte att prata med oss under Textile Days om du har en spännande idé och önskar råd om hur du ska gå vidare med den. 

Varmt välkommen att droppa in på eventet, men anmäl dig gärna nedan för mer information om paneldeltagare och påminnelse när det är dags.

 Vi hoppas få se dig i publiken den 14 november kl 13:00-14:00 i Vestindien, Textil Fashion Center.

ANMÄL DIG HÄR

Publicerat den
Kategoriserat som Tisdag